Arbejdsområder

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har i over 60 år leveret rådgivningsydelser indenfor projektering og udførelse af bygge- og anlægsopgaver, såvel i forbindelse med nybyggeri som ved renoverings- og restaureringsarbejder. Firmaets kunder er såvel private som offentlige bygherrer og opdraggivere.

Firmaet har i alle årene markeret sig som et toneangivende ingeniørfirma. Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S er særligt anerkendt indenfor fagområderne bærende konstruktioner og restaurering.

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har de seneste årtier løbende været med til at restaurere flere af Nordens betydeligste og mest markante kulturbyggerier. 

Firmaet påtager sig såvel totalrådgivningsopgaver som opgaver i underrådgivning, delt rådgivning og partnering. Rådgivningsopgaver vedrørende installationer udføres som regel med bistand fra samarbejdspartnere med de relevante fagområder som speciale. Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har et velfungerende netværk af underrådgivere og specialister, der sikrer, at alle opgaver kan løses på et højt fagligt niveau.

Vores faglige kompetencer spænder vidt og udbygges ved hjælp af højt uddannede og erfarne medarbejdere sammenholdt med et højt efteruddannelsesniveau.

Den kvalificerede og direkte personlige kontakt mellem rådgiver og klient/bygherre prioriteres højt, og firmaet ønsker at fremstå som en kompetent, professionel og troværdig samarbejdspartner. Samspillet mellem bygherre, arkitekt, ingeniør og udførende er altid i fokus.

Firmaet er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).