Geoteknik

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder geoteknisk rådgivning i alle projektfaser – fra planlægning af forundersøgelser til udførelse af det endelige design og opfølgning i udførelsesfasen. Vi hjælper dig med at planlægning og tolkning af geotekniske undersøgelser.

Detaljeret geoteknisk viden om undergrunden er en vigtig forudsætning for vurdering af de rigtige design og løsninger.

Gennem vores mere end 70 års erfaring har vi en detaljeret viden om den danske undergrund, som giver os de bedste forudsætninger for at optimere vores kunders projekter op imod funderingen til bygværker og anlægskonstruktioner. Det betyder også, at vi både kan tilbyde den komplette geotekniske rådgivning og enkeltstående ydelser.

Vi tilbyder geotekniske rådgivning og et grundigt indledende vurderings- og analysearbejde , uanset om vi arbejder med mindre eller større projekter. Uanset opgavens omfang udarbejder vi en løsning til det konkrete projekt som sikre den bedste og billigste løsning.

Vores løsninger udarbejdes således, at materialer, omkostninger tidsforbrug optimeres ved hjælp med nøje planlægning og koordinering af de forskellige processor på byggepladsen.

Hos Jørgen Nielsen A/S hjælper vi dig med at vurdere boreprofilerne og resultaternes betydning for bygværket som skal udføres. Vi udfører beregninger af alt fra simple fundamenter til de helt store komplekse konstruktioner.

Vores ydelser inden for rådgivning og projektering omfatter:
· Projektering af forskellige funderings løsninger
· Vurdering af opdrift
· Fundamentforstærkning
· Byggegruber og indfatningsvægge
· Jordankre
· Pælefundering og -analyser
· Skrånings- og stabilitetsanalyser
· Sætningsbetragtninger
· Tilsyn og kontrol