Installationer

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning indenfor tekniske anlæg og elektriske installationer i boliger, uddannelsesbyggeri, institutioner, erhverv og kulturbyggerier.

Firmaet dækker området bredt, og vi projekterer bygningsinstallationer indenfor fagområderne: vand, varme, kloak, ventilation, køling, styringsteknik, sprinkling, tavleanlæg og kraftinstallationer, nødstrømsanlæg, belysningsanlæg, intelligente bygningsinstallationer, edb-kablingssystemer, kommunikation samt sikrings- og alarmsystemer.

Rådgivningsopgaver vedrørende bygningsinstallationer udføres som regel med bistand fra samarbejdspartnere med de relevante fagområder som speciale. Firmaet har et velfungerende netværk af underrådgivere og specialister, der sikrer, at alle opgaver kan løses på et højt fagligt niveau.

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S tager altid udgangspunkt i at sammensætte et dynamisk og bredt team, der indrammer de faglige kompetencer, der kræves for opgavens løsning. Vores samarbejdspartnere har alle erfaring i at arbejde på tværs af faggrænser, således at alle parters specielle kompetencer udnyttes bedst muligt i relation til opgavens givne potentiale, rådgivningens karakter og bygherrens ønsker.