Grøndalsvængets Skole

Kalvebod Fælled Skole har idræt og bevægelse som særlig profil. Den er et levende fællesskab, man træder ind og ud af. Når skoledagen slutter, bruger forældre og beboere i området idrætssale og klasselokaler til sport, aftenkurser og samvær. Skolen har en stærk bæredygtighedsprofil og er blevet et offentligt mødested i Ørestad Syd.

Kirsebærhavens Skole

Helhedsrenovering, udvidelse og ombygning ifm. sporudvidelse, herunder fritidshjem og udearealer. Målet har været at skabe nogle nye og langtidsholdbare faciliteter, der kan møde heldagsskolens nye behov. Med udgangspunkt i dette har vi arbejdet med tre hovedfokusområder i form af “den åbne skole”, “den mangfoldige skole” og “den gode proces”.

Kalvebod Fælled Skole

Renovering af hovedbygning samt udvidelse med to nye bygninger i tæt samspil med den eksisterende bygning.

PRISMEN

Opførelse af multihal og kulturhus på Sadolingrunden i forbindelse med
øvrige kvarterløfttiltag i Holmbladsgadekvarteret.
Det indendørs landskab i idræts- og kulturhuset har fået en stor gennemsigtig overdækning af polycarbonat. Den karakteristiske overdækning er spændt ud mellem det nye hus og fire tilstødende gavle på et eksisterende boligbyggeri. Den gennemsigtige overdækning sikrer optimalt lysindfald overalt i huset. Når mørket falder på, står det nye hus som en lysende krystal i Holmbladsgade, hvor skyggerne fra de indendørs aktiviteter er synlige udefra.

Fælleshuset i Herstedlund

Nybygning af fælleshus i Herstedlund. Selve huset er delt i fire niveauer. I den nederste etage ligger køkkenet, der kan benyttes uafhængigt af de øvrige rum. Over køkkenet ligger henholdsvis scenerum og multisalen, der enten kan benyttes i sammenhænge via en bred åben trappe eller som to separate rum.

Classic Car House

Nybyggeri og ombygning af to eksisterende bygningsmasse. Projektet omfatter byggeteknisk rådgivning og bistand vedrørende bærende konstruktioner og geoteknik. Det gamle Nationalmuseum ombygges til bilmuseum som sammen med de andre nye faciliter skaber et samlingspunkt for bilentusiaster med passion for klassiske biler.