Om Jørgen Nielsen A/S

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har i over 70 år leveret rådgivningsydelser indenfor projektering og udførelse af bygge- og anlægsopgaver, både i forbindelse med nybyggeri og ved renoverings- og restaureringsarbejder. Firmaets kunder er såvel private som offentlige bygherrer og opdraggivere.

Firmaet har i alle årene markeret sig som et toneangivende ingeniørfirma. Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S er særligt anerkendt indenfor fagområderne bærende konstruktioner og restaurering.

SCROLL

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har de seneste årtier løbende været med til at restaurere flere af Nordens betydeligste og mest markante kulturbyggerier.

 

Dengang hvor det hele startede tilbage i 1948

Firmaet blev grundlagt den 16. september 1948 af professor, docent Jørgen Nielsen (1918-2009) og blev drevet som personligt firma, indtil det i 1980 overgik til selskabsform, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører ApS. I 1994 ændredes firmaet til aktieselskab, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S. Firmaet ejes og ledes i dag af Erik Nielsen og Peter Hermansen.

Civilingeniør Jørgen Nielsen (1918-2009), rådgivende ingeniør og professor ved Kunstakademiets Arkitektskole, var statiker og som ingeniør opvokset i en tid, hvor dansk ingeniørkunst internationalt var på toppen. Jørgen Nielsens arbejdsindsats lå i undervisning, i rådgivning og i teoretisk udvikling. Derfor var det naturligt, at han var æresmedlem i Dansk Selskab for Bygningsstatik.

Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S har de seneste årtier løbende været med til at restaurere flere af Nordens betydeligste og mest markante kulturbyggerier

Fold ud for at læse mere

Hvordan arbejder vi hos Jørgen Nielsen A/S

Vores faglige kompetencer spænder vidt og udbygges ved hjælp af højt uddannede og erfarne medarbejdere sammenholdt med et højt efteruddannelsesniveau.

Den kvalificerede og direkte personlige kontakt mellem rådgiver og klient/bygherre prioriteres højt, og firmaet ønsker at fremstå som en kompetent, professionel og troværdig samarbejdspartner. Samspillet mellem bygherre, arkitekt, ingeniør og udførende er altid i fokus.

 

Fold ud for at læse mere

Målsætning og Jørgen Nielsen’s politik

Det er firmaets politik, som et videnbaseret firma, at være seriøs, kompetent og toneangivende indenfor firmaets kompetenceområder. Denne kompetence opretholdes og udbygges ved hjælp af højt uddannede og kompetente medarbejdere sammenholdt med et højt efteruddannelsesniveau.

 

Fold ud for at læse mere
Firmaoplysninger
Ejerforhold:
Erik Nielsen og Peter Hermansen
Selskabsform:
Aktieselskab CVR-NR. DK 61 94 89 10
Bankforbindelse:
Danske Bank, Nytorv afd.
Revisor:
Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionsselskab
Medlemsskaber:
F.R.I. og DI
Forsikringsforhold:
Professionel ansvarsforsikring tegnet hos TRYG Police nr. 670-8.053.849 Dækningssum: Personskade kr. 12.500.000 Tingskade og/eller tab kr. 5.000.000